Lazio jagar Barcelonas Adriano

Lazio jagar Barcelonas Adriano

Italienska klubben vill värva från Barcelona

Enligt Football Italia vill Lazio värva Adriano från Barcelona.

Lazio hade en medioker säsong i Serie A och slutade på plats åtta. Dessutom misslyckades man i höstas med att kvalificera sig för spel i gruppspelet av Champions League då man förlorade mot Bayer Leverkusen i sista kvalomgången. För att se till att nästa säsong blir bättre är nu Romklubben på jakt efter flera nyförvärv. Det har sagts att Fernando Torres kan vara på väg till Lazio i sommar och att Lazio är intresserade av Alexander Milosevic. Nu verkar det som man jagar ännu en spelare.

Den här gången handlar ryktet om Barcelonas brasilianare Adriano. Enligt Football Italia vill Lazio värva spelaren. Källor inom båda klubbarna säger att Lazio och Barcelona har kommit överens om en övergångssumma för spelaren, och det sägs att den ligger på cirka en miljon euro. Samtidigt uppges det att Adriano kommer att skriva på ett kontrakt med den italienska klubben som gäller över fyra år och ger spelaren två miljoner euro per säsong.

Att Adriano vill flytta från Barcelona är inte särskilt oväntat. Under de senaste säsongerna har han fått skralt med speltid i den spanska klubben. Genom att flytta till Lazio sägs det att brasilianaren tror att han kommer få spela mer regelbunden fotboll.

Samtidigt som spelare ryktas vara på väg in till Lazio har det även uppstått rykten om spelare som kan komma att lämna klubben. Det har hävdats att Real Madrid vill värva Lucas Biglia från Lazio och även Juventus och Manchester United sägs försöka locka till sig argentinaren. Dessutom har det påståtts att Atlético Madrid vill värva Antonio Candreva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply