Uppgifter: Paulo Dybala förlänger med Juventus

Uppgifter: Paulo Dybala förlänger med Juventus

Tackar nej till Barcelona

Enligt rapporter från Italien så skall Paulo Dybala, trots stort intresse från FC Barcelona, vara beredd att skriva på ett nytt kontrakt med Juventus och binda upp sig med klubben till 2021 samt höja sin lön rejält.

Den argentinske anfallaren Paulo Dybala som hämtades in från Palermo sommaren 2015, rapporteras vara på väg att skriva under ett nytt kontrakt med de italienska mästarna Juventus skriver TMW. Detta skulle innebära att den 22årige argentinaren skriver under ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig till juni 2021. Det skulle också innebära att han skulle komma att höja sin årliga lön till 4.5 miljoner euro.

Dybala har under sommaren kopplats ihop med flertalet olika klubbar. FC Barcelona har länge varit på tapeten och rapporter har sagt om Neymar skulle lämna så ville Barcelona ersätta honom med Dybala, nu blev de istället så att Barcelona och Neymar kom överrens om att förlänga brasilianarens kontrakt. Även Barcelonas rivaler Real Madrid har självklart varit framme och försökt närma sig argentinaren med ett bud som dock nobbades. Därtill var även Bayern München på tal, någonting som aldrig utvecklades.

Dybala är en argentinsk anfallare, som dock besitter ett andra, italienskt pass, men representerar det argentinska landslaget. Hittills har det inte blivit många matcher för 22åringen i den blåvitrandiga tröjan men än finns det gott om tid. Han började spela fotboll i Instituto i Argentina men flyttade till den italienska klubben Palermo 2012 och sedan till Juventus 2015, där han fick vara med och vinna Serie A, Coppa Italia och Supercoppa Italiana, allt under sin första säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply