Uppgifter: Juventus förbereder bud på Isco

Uppgifter: Juventus förbereder bud på Isco

Real Madrid vill inte ha mittfältaren

Real Madrids stjärnmittfältare Isco har blivit satt i frysboxen av sin klubb och detta har alarmerat storklubbar över hela Europa som är intresserade av mittfältaren tjänster, däribland italienska mästarna Juventus som sägs förbereda ett bud.

Real Madrids Isco har under en längre tid översetts av klubben och då tränare Zinedine Zidane inte är något stort fan av den spanske stjärnmittfältaren har han inte sett till särskilt mycket speltid. Detta har genererat rykten som har sagt att 24åringen kan komma att lämna klubben och flera andra stora europeiska klubbar har inte varit sena med att visa sitt intresse för mittfältaren, däribland mittfältarens gamla klubb Malaga och Tottenham Hotspur. Isco var i somras nära att gå till den engelska toppklubben men en affär föll igenom i den elfte timmen.

Nu rapporterar Tuttosport om att Juventus skall ha klivit fram som en stark konkurrent som är villiga att anstränga sig för att kamma hem spanjoren i det kommande januarifönstret eller även eventuellt till sommaren, även om Isco med all förmodan vill få igenom en flytt så fort som möjligt med tanke på att han för tillfället inte spelar och behöver minuter i benen. Det sägs att tränare Massimiliano Allegri är ett stort fan av den spanske landslagsmannen och offensive mittfältaren Isco.

Mittfältaren har inte lyckats med att skaffa sig en plats i den före detta Juventusstjärnan Zinedine Zidanes startelva i huvudstadsklubben Real Madrid hittills under den gångna säsongen och detta har lett till att mittfältaren kan se sig själv lämna klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply