Uppgifter: Blaise Matuidi klar för Juventus

bet365
Uppgifter: Blaise Matuidi klar för Juventus

Efter mycket om och men

Paris Saint-Germains mittfältare Blaise Matuidi har under ett längre tag ryktats bort men ingenting konkret har dykt upp, nu skall dock en affär mellan Juventus och PSG vara så gott som klar och Matuidi går till de italienska mästarna.

Paris Saint-Germains defensive mittfältare Blaise Matuidi har sedan han anlände till klubben 2011 gått från klarhet till klarhet och växt in i rollen som en av nyckelspelarna i klubben. Den 29årige fransmannen var även en del av Frankrikes EM-trupp under EM i just Frankrike 2016, där han spelade en viktig roll i värdlandets resa mot ett EM-silver. Men det har under sommaren ryktats om att fransosen kan komma att lämna klubben. Tillsammans med PSG har mittfältaren vunnit den franska ligan fyra gånger såväl som många av de inhemska cuperna.

Ett lag som har varit på kartan är de italienska mästarna Juventus, som haft intresse av den defensive mittfältaren under en tid. Nu rapporterar TMW att det enbart handlar om en fråga om pris och formaliteter mellan Juventus och Paris Saint-Germain, innan Matuidi är en Juvespelare.

De två klubbarna sägs fortfarande förhandla på några punkter men Matuidi skall tillslut ha sagt ja en gång för alla och ha accepterat den italienska klubbens deal, som är ett kontrakt på tre år som inkluderar en lön på 4,2 miljoner euro per år. Fransmannen är fortfarande under kontrakt med de franska Ligue 1-jättarna till juni 2018 och kommer förmodligen behöva flytta till ett pris av 28 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply