Thiago Silva till Juventus?

Thiago Silva till Juventus?

Kan flytta till Italien

Thiago Silva kan återvända till Italien. Mittbacken jagas av Juventus, uppger Fotbolltransfers.

Thiago Silvas kontrakt med PSG går ut under sommaren 2017. Under veckan har det sagts att mittbacken har ställt ett ultimatum till sin nuvarande klubb. Spelaren kräver att hans kontrakt förlängs omgående, annars kommer han och hans agent att lyssna på erbjudanden från andra klubbar. På grund av detta följer flera av Europas storklubbar situationen, beredda att plocka in Silva om förhandlingarna med PSG misslyckas. En av dessa klubbar är Juventus. De italienska mästarna är intresserade av att locka till sig den brasilianska försvararen, enligt Fotbolltransfers.

Juventus kan dock bara tänka sig att värva Silva om spelaren kommer på fri transfer. Därför påstås det att italienarna inte kommer att försöka värva mittbacken om han förlänger sitt avtal med PSG.

Om Silva väljer att skriva på för Juventus kommer han att återvända till Serie A på nytt. 32-åringen spelade för Milan mellan 2009 och 2012, där han fick sitt stora genombrott. Under sommaren 2012 lämnade han för PSG tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

Många rykten

Mittbacken är inte den enda spelaren som ryktas vara på väg till Juventus. Tidigare har det hävdats att klubben vill sno åt sig Max Meyer och att Memphis Depay är intressant för Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply