Sead Kolasinac till Juventus i sommar?

bet365
Sead Kolasinac till Juventus i sommar?

Uppges lämna Schalke för Serie A

Sead Kolasinac har ryktats till Juventus vid flera tillfällen. Nu sägs spelaren vara nära en övergång till den italienska klubben, enligt Football Italia.

Sead Kolasinac har länge sagts vara på väg att lämna SchalkeJuventus hävdas ha jagat spelaren under en längre tid. I måndags uppgavs det dock att Chelsea skulle ha gett sig in i jakten på spelaren. Nu verkar det till slut som att vänsterbacken flyttar till ItalienJuventus är nära en värvning av Kolasinac, skriver Football Italia.

Spelaren kommer att flyga till Turin under nästa vecka, enligt uppgifter inom Serie A-klubben. Då kommer Kolasinac att genomgå en läkarundersökning. Om allt går som förväntat kommer 23-åringen att vara en Juventus-spelare när nästa transferfönster öppnar.

Kolasinacs kontrakt med Schalke går ut efter den här säsongen. Därför behöver Juventus inte komma överens med tyskarna om en övergångssumma.

Sedan 2011

Vänsterbacken har tillhört Schalkes organisation sedan 2011. Ett år senare debuterade han i klubbens A-lag.

Under årets säsong har Kolasinac gjort två mål och sex assist för Schalke.

Händelserikt

I och med den förmodade affären med Kolasinac verkar det som att det kommer att fortsätta att hända mycket kring Juventus. Under det senaste året har man värvat flera nya spelare. De som sticker ut är till exempel Gonzalo Higuain och Miralem Pjanic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply