Ryktet: Juventus intresserade av Chelseas Cesc Fabregas

Stjärnan kan lämna Chelsea

Cesc Fabregas väntades stanna i Chelsea säsongen ut. Men nu kommer rykten från Spanien som säger att mittfältaren kan lämna för spel i Serie A redan i januari.

Den spanske landslagsstjärnan, Cesc Fabregas, har ryktats åt flera olika håll under hösten, bland annat till West Ham. Samtidigt har stjärnor som Javier Pastore uppgetts vara på väg in till London-klubben, något som gjort Fabregas flyttrykten allt mer troliga.

Men under förra veckan gick dock Daily Mail ut med uppgifter om att stjärnan skulle vara redo för att slåss om en given plats i Chelseas startelva. Något som dock inte verkar stämma nu när spanska Marca kommer med nya rapporter.

Kan gå till Juventus

För enligt den Madrid-baserade tidningen ska Juventus vara redo att köpa loss Chelseas stjärna redan i januari. ”Den gamla damen” sägs vara benägna om att förstärka ytterligare på mittfältet efter att Paul Pogba lämnat klubben i somras för spel med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United.

För Juventus del är Fabregas dock inte den enda på radarn. Så väl Real Madrid-stjärnan James Rodriguez som flera andra världsstjärnor ryktas kunna hamna i Turin redan i januari, om klubben får som den vill. Det hetaste namnet att gå till Juventus just nu ska dock vara den missnöjde Fabregas, enligt Marca.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply