Real Madrid lägger superbud på Paulo Dybala – nobbas

bet365
Real Madrid lägger superbud på Paulo Dybala - nobbas

 

Real Madrid med monsterbud på Paulo Dybala

Enligt italiensk media ska Real Madrid ha kontaktat Juventus och Paulo Dybala för en övergång, detta för en stor summa.

Paulo Dybala till Real Madrid? Det är något som den spanska huvudstadsklubben försöker få igenom under sommarens transferfönster. På onsdagsmorgonen kommer Tuttosport med uppgifter om att Madrid ska ha kommit med ett bud till Juventus för att köpa loss spelaren som denna säsong är Serie As näst bäste målskytt efter Gonzalo Higuaín, detta med 36 mål.

Tidningen avslöjar inte hur mycket La Liga-klubben ska vara beredda att betala men budet ska vara väldigt högt på 22-åringen som slagit igenom på riktigt denna säsong i den italienska högstaligan.

Paulo Dybala nobbar Real Madrid

Samtidigt som uppgifterna om ett bud från Real Madrid kommit fram bryder tidningen sin startsida med texten ”Endast Juve”. Spelaren i fråga ska ha sagt till tidningen att han dock inte vill lämna sin nuvarande klubb i sommar.

– Marotta (Juventus sportchef) vill inte sälja mig och jag vill stanna i klubben, jag tänker endast på Juventus, säger argentinaren.

Även på Barcelonas intresselista

Det är inte bara Real Madrid som vill värva Paulo Dybala, tidigare har det även ryktats om att Barcelona vill köpa loss spelaren. Det lär dock inte bli någon billig affär för den spanska toppklubben. Paulo Dybala värvades til lJuventus för 24 miljoner euro från Palermo, och skrev ett långtidskontrakt till 2020. Man skulle därför kunna räkna med att Turin-klubben kommer begära en rejäl summa för anfallaren.

Dybala har tidigare sagt att han vill spela tillsammans med Leo Messi.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply