PSG på jakt efter Alexis Sanchez

PSG på jakt efter Alexis Sanchez

PSG vill värva Alexis Sanchez

PSG fortsätter att vara aktiva på spelarmarknaden. Nu vill man plocka in Arsenals Alexis Sanchez, uppger Daily Mirror.

Alexis Sanchez kan vara på väg att byta England mot Frankrike och London mot ParisPSG vill värva spelaren från Arsenal, enligt Daily Mirror. Fransmännen påstås vara beredda att erbjuda Arsenal 60 miljoner pund för den chilenska landslagsmannen.

Uppgifter inom den franska klubben hävdar att PSG kommer att vänta till sommaren innan man försöker plocka in chilenaren. Då kommer Sanchez bara ha ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Därför tror PSG att man kan få spelaren för ett billigare pris än om man skulle värva 28-åringen under det nuvarande transferfönstret.

Dessvärre för PSGs del kan det vara försent att försöka värva Sanchez under sommaren. Spelaren jagas av många klubbar, som är villiga att värva spelaren under den här vintern. Bland annat har det talats om att en flytt till den kinesiska superligan. Dessutom har Arsenal-spelaren även kopplats samman med lag som Juventus och Inter.

Sanchez anlände till Arsenal i juli 2014. Två och ett halvt år senare kan spelaren vara på väg mot ett nytt äventyr.

Griezmann på väg in?

Samtidigt som en stjärna ryktas lämna Arsenal påstås det även att en annan storspelare kan flytta till klubben. Tidigare idag kom uppgifter som talade om att föreningen vill plocka in Antoine Griezmann.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply