Paulo Dybalas agent i Italien – träffar Real Madrid och Barcelona

Juve-stjärnan kan gå till spanska giganterna

Den argentinske jättetalangen, Paulo Dybala, har gjort det fortsätt bra i Turin och Juventus. Han är en bidragande faktor till Juves fina anfallsspel det senaste, men nu kan han vara på väg bort.

Dybala inledde sin karriär i det argentinska laget Instituto, med vilka han snabbt visade framfötterna med. Utländskt intresse uppdagades snabbt och Serie A-klubben Palermo köpte loss sydamerikanen.

I Italien fick Dybana direkt sitt internationella genombrott efter en lysande förstasäsong, vilket ledde till att Juventus hörde av sig och köpte loss argentinaren för 300 miljoner kronor.

Kan göra bra vinst

Det talades först om att Dybala var överskattad och inte skulle klara av prestera på högstanivå i en storklubb som Juventus, men anfallaren har visat kritikerna fel. När 23-åringen nu är inne på sin andra Serie A-säsong med de regerande mästarna har han övertygat på de flesta och kan bli både en ekonomisk och fotbollssmässig storvinst för Juve.

Enligt den spanska tidningen Marca är spelarens agent just nu i Italien för att samtala med representanter från de spanska giganterna Barcelona och Real Madrid. Däremot vill Juve behålla honom ett tag till, samtidigt som Dybala själv uttryckt sin vilja att stanna i klubben. Därför har Marca även rapporterat att Juventus, samtidigt som Barca och Real är på plats, försöker förlänga anfallarens kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply