Manchester City och Chelsea närmar sig Leonardo Bonucci

Manchester City och Chelsea närmar sig Leonardo Bonucci
bet365

Är intresserad av att spela i Premier League

Juventus försvarare Leonardo Bonucci har snabbt kommit att bli ett namn på allas läppar och försvararen har utvecklats till en riktigt stark och värdefull mittback, vars tjänster Chelsea och Manchester City båda är väldigt intresserade av.

Leonardo Bonucci, som för närvarande spelar för Juventus, har återigen kopplats ihop med Manchester City och Chelsea rapporterar den engelska tidningen Daily Star. Den italienske landslagsmannen har sedan tidigare varit subjektet för intresse från de båda engelska toppklubbarna, så sent som i somras försökte de båda övertala försvararen, men han valde att istället stanna med de italienska mästarna Juventus.

Men nu sägs både City och Chelsea gå upp en nivå i enträgenhet inför vinterns transferfönster och Bonucci har ett val att göra. City behöver förstärka sin defensiv med Vincent Kompany som fortfarande är borta på grund av en skada som han dras med och ingen vet när han är tillbaka. Även Chelsea ser Bonucci som lösningen på deras defensiva problem, med en försvarskedja som läcker som ett såll.

Problemet för de båda klubbarna är att de italienska mästarna inte känner någon stress alls över att lösa in den check på 50 miljoner pund som har blivit stoppade under deras näsor för en spelare som har kommit att utvecklas till en av världens bästa mittbackar.

– Jag har skrivit på ett nytt kontrakt med Juventus och jag tänker bara på dem, sade Bonucci själv.

Mittbacken avslöjade dock att han hade fått erbjudanden från Premier League och var väldigt lockad av tanken på att spela i England med en specifik tränare som han valde att inte nämna. Både Conte och Guardiola ser på mittbacken som lösningen på deras problem och de kommer under de kommande månaderna försöka klura ut hur de skall göra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply