Juventus vill värva Gianluigi Donnarumma från Milan

bet365
Juventus vill värva Gianluigi Donnarumma från Milan

Kan ersätta Gianluigi Buffon

Juventus har börjat leta efter en ny målvakt. Storklubben vill värva Milans Gianluigi Donnarumma, uppger Football Italia.

Gianluigi Buffon har under en lång tid varit given som målvakt i Juventus. Spelaren anlände till klubben år 2001 och har sedan dess stått för ett spel i världsklass. Målvakten är dock snart 39 år gammal, och nu talas det om att Serie A-mästaren letar efter hans ersättare. För att hitta ersättaren riktar Turinklubben sina blickar mot ligarivalen MilanJuventus vill nu värva stortalangen Gianluigi Donnarumma, enligt Football Italia.

Att Juventus är intresserade av den 17-åriga målvakten bekräftas av Mino Raiola, spelarens agent.

– Juventus, Chelsea och Manchester City jagar Donnarumma. Juventus letar efter Buffons arvtagare och kommer att försöka locka Donnarumma till Turin, säger Raoila enligt Football Italia.

– Milan vill dock inte förlora spelaren och kommer att försöka behålla honom.

För att behålla Donnarumma är Milan beredda att förbättra spelarens avtal med klubben. Det ryktas om att den unga italienaren kommer att erbjudas ett nytt kontrakt med en lön på cirka 4,5 miljoner euro per år.

En jagad man

Trots att Milan vill behålla Donnarumma så är målvakten en spelare som de flesta klubbar i Europa håller ögonen på. Förutom de tre klubbar som Raiola har nämnt har det även påståtts att Real Madrid jagar Donnarumma och att Manchester United vill värva talangen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply