Juventus riktar blickarna mot Hector Herrera

Juventus riktar blickarna mot Hector Herrera

Juventus vill värva från Porto

Juventus kan vara på väg att värva från Porto. Man är intresserade av mittfältaren Hector Herrera, enligt Transfermarketweb.

Juventus är intresserade av att värva ännu en mittfältare. Under sommaren plockade man in Miralem Pjanic från rivalen Roma. I januari vill man locka till sig en till spelare på den specifika positionen. Tidigare har det talats om att den spelaren skulle vara Axel WitselMen om Serie A-mästaren skulle misslyckas med att värva Witsel har man klart för sig vem man vill försöka plocka in istället. I så fall kommer man rikta blickarna mot PortoHector Herrera, uppger Transfermarketweb.

Herrera sägs vara Juventus plan B i jakten på en ny mittfältare. Om man inte kommer överens med Zenit St. Petersburg om Witsel kommer man istället kontakta Porto om Herrera.

Herrera har representerat Porto sedan sommaren 2013. Han lämnade då Pachuca i hemlandet Mexico för att flytta till Europa. Under sin tid i Portugal har 26-åringen varit med om att vinna den portugisiska supercupen.

Juventus ska dock inte vara den enda klubben som är intresserad av att värva Herrera från Porto. Även ligarivalen Napoli sägs ha koll på Herrera och vill försöka värva mexikanen i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply