Juventus nära en förlängning med talangen Moise Kean

bet365

Juventus nära en förlängning med talangen Moise Kean

Fyllde precis 17 år och har redan gjort Champions League-debut

Juventus har en ung och mycket lovande spelare i sin ungdomsakademi vid namn Moise Kean, som är mycket eftertraktad, och är nu intresserade av att ge talangen en löneförhöjning och se till att han skriver på ett nytt kontrakt med klubben.

Den italienska storklubben Juventus har under ett antal år regerat den italienska scenen och har vunnit fem stycken inhemska ligatitlar i rad de senaste fem åren, och inga har kunnat rubba dem av tronen. Som det ser ut kommer de att kunna ta hem titeln även i år, då de ligger först i ligan med större delen av säsongen redan bakom oss.

Juventus har en nybliven 17-åring i sin ungdomsakademi, som heter Moise Kean, och som redan är hett eftertraktad på marknaden, med lag som Manchester United, Arsenal och Ajax alla har rapporterats vara intresserad av honom. Spelaren agent, Mino Raiola, är den som sköter alla förhandlingar för anfallaren och kommer att sköta även dessa, där Juventus hoppas kunna skriva på ett nytt kontrakt med klubben, detta rapporterar italienska Calciomercato.com via Football Italia.

Kean har redan gjort sin Serie A-debut och Champions League-debut, vid blotta 16 års ålder, och är ett extremt lovande prospekt. Juventus uppges vara beredda att erbjuda anfallaren ett nytt treårskontrakt som kommer att höja hans lön med runda 150,000-200,000 euro per år. Med all förmodan kommer spelaren även att kunna få en ännu bättre deal så fort han blir 18 år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply