bet365

Juventus jagar Alexis Sanchez på nytt

Juventus jagar Alexis Sanchez på nytt

Vill plocka in Arsenals spelare

Juventus riktar blickarna mot England ännu en gång. Klubben vill värva Alexis Sanchez från Arsenal, enligt Daily Mirror.

Alexis Sanchez har inte skrivit på ett nytt avtal med Arsenal. Nu ryktas spelaren kunna lämna laget i sommar. Bland annat har det talats om en flytt till PSG eller Atletico Madrid. Nu vill en till klubb plocka in chilenaren.Den här gången handlar det om en förening som varit intresserad av 28-åringen förut. Juventus jagar Sanchez på nytt, uppger Daily Mirror.

Den italienska klubben ska ha kontaktat Sanchez representanter och sagt att man är intresserade av att värva honom. Juventus påstås vara säkra på att ha tillräckligt med pengar för att plocka in chilenaren. Man kommer att erbjuda spelaren ett kontrakt på tre år och en veckolön på cirka 25o tusen pund.

Juventus kommer dock behöva jobba hårt för att värva Sanchez. Förutom PSG och Atletico Madrid är även flera kinesiska klubbar sugna på att locka till sig 28-åringen. Kineserna ska vara beredda att erbjuda en lön på 400 tusen pund i veckan till den chilenska landslagsmannen.

Återvänder till Italien?

Om Sanchez skriver på för Juventus kommer han att återvända till Italien. Mellan 2006 och 2011 tillhörde han Udinese. Sedan lämnade han klubben för Barcelona. Tre år senare gick han till Arsenal.

Nu kan det vara dags för ett nytt klubbyte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply