Juventus intresserade av Branislav Ivanovic

Chelsea-stjärnan på Juves radar

Efter flera säsongen i Chelsea kan nu en ena vara på väg att ta över. Det eftersom italiensk och engelsk media rapporterar att Branislav Ivanovic ska vara på väg att lämna London-klubben för spel i Serie A och Juventus.

2008 skrev den serbiske ytterbacken på för Chelsea efter att spelat nästan 100 matcher i klubben i Belgrad och Moskva. I London blev Ivanovic snabbt en viktig kugge och har nästan ständigt varit given en startplats ute till höger i backlinjen, men nu kan han snart ha spelat sin sista match för ”The Blues”.

Manchester City uppges lägga ett bud på Juventus stjärnförsvarare Alex Sandro redan i januari, samtidigt som den redan väletablerade högerbacken i laget, Stephan Lichtsteiner, kommer att lämna klubben till vintern. Det gör att Turin-klubben är i behov av en högerback.

Lämnar gratis i sommar

Dock rapporterar engelska Sky Sports att Ivanovic kontrakt med Chelsea inte går ut förrän i sommar, något som troligtvis gör att de femfaldiga Serie A-mästarna kommer avvakta med att skriva ett kontrakt med serben för att på sätt få honom gratis.

Flytten beror framför allt på att Ivanovic haft svårt att ta tillbaka sin startplats då den nya tränaren Andrea Conte ställer upp mer en trebackslinje, och då är David Luiz, Gary Cahill och Cesar Azpilcueta de givna namnen från start.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply