Juventus höll möte om Domenico Berardi

bet365
Juventus höll möte om Domenico Berardi

Träffade Sassuolo under onsdagen

Juventus har haft ett möte med Sassuolo där man har diskuterat en övergång av Domenico Berardi, uppger Football Italia.

Juventus är på fortsatt jakt efter Sassuolos anfallare Domenico Berardi. I april uppgavs det att Juventus vill plocka in Domenico Berardi och nu ser det ut som man är på god väg att värva italienaren.

Enligt Football Italia höll Juventus ett möte med Sassuolo under onsdagen för att diskutera vad som krävs för att den italienska mästarklubben ska få värva spelaren. Juventus sportchef Giuseppe Marotta ska ha träffat Sassoulos dito Giovanni CarnevaliTurin för att försöka komma överens om olika detaljer om Berardi. Det sägs att klubbarna kan komma att presentera en färdig övergång i nästa vecka, efter finalen i Coppa Italia där Juventus möter Milan på lördag.

Samtidigt sägs det att andra klubbar som jagar spelaren inte har gett upp. Det har tidigare hävdats att det kommer bli ett Budkrig om Domenico Berardi, där klubbar som Inter och Tottenham vill värva den italienska anfallaren.

Berardi har varit en jagad man bland flera av Europas storklubbar under de senaste säsongerna. Det här året gjorde han sju mål och sex assist på 29 matcher i Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply