Inter och Juventus kämpar om Matteo Darmian

Inter och Juventus kämpar om Matteo Darmian

Darmian är inte överrens med Jose Mourinho

Manchester Uniteds mittback Matteo Darmian hamnat utanför laget efter att ha hamnat snett med tränare Jose Mourinho och ser sig om efter en flytt, med italienska storklubbarna Juventus och Inter Milan som båda rapporterar vara intresserade.

Manchester Uniteds centerback Matteo Darmian har haft lite problem med tränaren Jose Mourinho och rapporter säger att relationen mellan de båda parterna har gått igenom ett komplett breakdown. Damian har inte fått se till särdeles mycket speltid, hittills den här säsongen har det blivit noll minuter. Förra säsongen fläckades Darmians säsong av en del mindre skador men han fick spela mer eller mindre konsekvent under gamle tränaren Louis van Gaal. Hittills har den ny tränaren Mourinho inte visat italienaren något sådant självförtroende att visa vad han går för och enligt TMW har italienaren insett att hans tid i United är över, och han ryktas vara öppen för en ny klubb.

Två klubbar står redan på tur att försöka värva den italienske mittbacken. Serie A-jättarna och konkurrenterna Inter Milan och Juventus är båda väldigt intresserade av att värva den 26årige försvararen och är beredda att kämpa för att få sina viljor igenom. Darmian har redan tidigare i sin karriär spelat i Serie A och är inte främmande för den italienska fotbollen.

Mittbacken står under kontrakt med Red Devils till juni 2019 och den före detta Torinostjärnan ser ut att kunna lämna på lån, med en återköpsklausul inkluderad i kontraktet. Även andra Serie A-jättar som Napoli och AS Roma ryktas vara intresserade av Darmians tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply