Dybala vill lämna Juventus till sommaren

Dybala kan gå till Real Madrid och Barcelona i sommar

Paulo Dybala har ryktats vara på väg att lämna Juventus till sommaren. Tidigare har han kopplats ihop med Manchester City, men enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo verkar Premier League vara uteslutet. Nu är istället Barcelona och Real Madrid de två hetaste klubbarna att värva honom.

Juventus Paulo Dybala är en av Juventus största stjärnor, och tillsammans med den förre Real Madrid-stjärnan Gonzalo Higuan bildar han ett av Serie A:s och Europas hetaste anfallspar. Nu kan dock dagarna i Turin-klubben vara räknade.

För enligt uppgifter från den spanska tidningen Mundo Deportivo ska den argentinske anfallsstjärnan vilja lämna klubben. Tidigare har det spekulerats om att Manchester City skulle bli hans nya klubbadress, men nu verkar det inte bli av.

Utesluter flytt till Premier League

Enligt samma källa ska Juventus-stjärnan inte alls vara benägen att dra flyttlasset till den brittiska öarna. Istället kan det sluta med en flytt västerut från Turin, nämligen till Spanien. Både Real Madrid och Barcelona säga bara villiga att betala en stor summa för att köpa loss honom.

Dybala har tidigare sagt att han vill spela med landsmannen Lionel Messi, dock är konkurrensen oerhört tuff. Förutom ”La Pulga” finns även Luis Suarez och Neymar på anfallsplatserna. Det ryktas dock att den sistnämnde skulle kunna vara på väg bort, eventuellt går brassen till Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365