Barcelona vill plocka in Bernardo Silva

Barcelona vill plocka in Bernardo Silva

Jagar Monacos mittfältare

Barcelona vill förstärka truppen. Nu jagar man Monacos Bernardo Silva, uppger Transfermarketweb.

Bernardo Silva är en eftertraktad man. Under januari talades det om att Manchester United förbereder en monstersumma för honom. Dessutom ska spelaren vara av intresse för Atletico MadridJuventus och Chelsea. Nu ger sig en till förening in i jakten på mittfältaren. Barcelona vill plocka in Silva från Monaco, skriver Transfermarketweb.

Portugisen kan lämna Frankrike i sommar. Det är en situation som Barcelona vill utnyttja. Man har scoutat Silva under en längre tid och sägs nu vara redo att värva 22-åringen.

Samtidigt ser en affär ut att inte vara omöjlig. Det hävdas att Monaco är villiga att släppa mittfältaren för 45 miljoner euro.

Anlände 2014

Silva har spelat för Monaco sedan sommaren 2014. Till en början var han där på lån från Benfica. I januari 2015 blev portugisen en Monaco-spelare på permanent basis.

Mittfältaren var med i det portugisiska landslaget som kom tvåa i U21-EM 2015. Där förlorade man mot Sverige i finalen. När turneringen var slut blev Silva uttagen i mästerskapets bästa elva.

Jagar många

Barcelona jobbar hårt för att kunna värva Silva. I övrigt vill man även ta in flera andra spelare. Det har till exempel påståtts att spanjorerna vill värva Isco från ärkerivalen Real Madrid. Dessutom spekuleras det om att man jagar Victor Nilsson-Lindelöf.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply