bet365

Andrea Pirlo: ”I Juventus skrattade vi åt Manchester United”

Andrea Pirlo: "I Juventus skrattade vi åt Manchester United"

Efter värvningen av Paul Pogba

När Paul Pogba gjorde sin första träning med Juventus 2012 kunde spelarna inte hålla sig för skratt, säger Andrea Pirlo i en intervju med The Telegraph. De kunde inte tro att man fått en sådan bra spelare i stort sett gratis från Manchester United.

Efter ett Sir Alex Ferguson bråkat med Paul Pogba och hans agent Mino Raiola valde spelaren under sommaren 2012 att lämna Manchester United för Juventus. Fransmannens kontrakt med den engelska klubben hade gått ut, och Juventus kunde plocka in honom i stort sett gratis. Detta var något som fick spelarna i den italienska klubben att häpna, säger Andrea Pirlo.

– Under Pogbas första träning med Juventus skrattade flera spelare. Vi skrattade bara av en enda anledning, vi kunde inte tro att en spelare med en sådan uppenbar talang kunde lämna en klubb som Manchester United gratis. Jag tror att Juventus fortfarande skrattar åt Manchester United, säger Pirlo till The Telegraph.

– Vi var på väg från träningen och jag minns att Gianluigi Buffon kom fram till mig skrattandes och sa: ”Släppte de honom verkligen gratis?”

Nöjda trots att Pogba lämnat

Pogba har nu återvänt till Manchester United. Pirlo tror att Juventus ville behålla spelaren, men att man känner sig nöjda ändå.

– Jag påstår inte att Juventus någonsin ville förlora Pogba, men saker och ting har gått ganska bra för dem. De värvade en spelare i stort sett gratis, han var en stor del i att laget vann titlar under fyra säsonger och nu har de sålt honom för 90 miljoner pund. Hur man än kollar på det så har Juventus gjort en fantastisk affär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply