Uppgifter: Stevan Jovetic kan återvända till Fiorentina

Uppgifter: Stevan Jovetic kan återvända till Fiorentina

Efter enbart en säsong med Inter

Enligt rapporter från TMW så kan den montenegrinske landslagsmannen Stevan Jovetic komma att lämna Inter efter enbart en säsong och åter igen sluta upp med italienska konkurrenterna Fiorentina.

Stevan Jovetic kom till Inter 2015, efter att ha avslutat en sejour på två år i Premier League med Manchester City, där han inte fick tillgång till särdeles mycket speltid. Innan dess tillbringade han fem år i Serie A med Fiorentina, där han avnjöt en framgångrik tid med 116 matcher och 35 mål, det var även där han gjorde ett namn för sig själv. Sin karriär började Jovetic i Partizan, där han tillbringade ungdomsåren samt kom fram som en professionell spelare.

I Inter gjorde han en helt okej säsong, med 26 matcher och 6 gjorda mål, trots några lättare skadebekymmer under säsongens gång. TMW rapporterar nu om att den italienska klubben inte skall vara intresserade av att behålla spelaren och Jovetic sägs vara på väg att lämna Inter, efter enbart en säsong. Han sägs vara på ett hotel i Milan för att färdigställa förhandlingarna och göra klart affären, som sägs komma att gå tillbaka till Fiorentina. Den italienska klubben sägs se på Jovetic som överflödig och inte någon som kommer att utnyttjas av nye tränaren Frank de Boer skriver engelska tidningen The Sun.

Rapporterna i England föreslår att det handlar om ett lån för den 26årige anfallaren och att han skulle lånas ut till Fiorentina. Men spelarens agent skall också ha uttalat sig om att hans klient är nöjd i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply