Uppgifter: Roberto Mancini stannar i Inter

bet365
Uppgifter: Roberto Mancini stannar i Inter

Stannar till 2018

Roberto Mancini har ryktats vara på väg att lämna Inter. Nu verkar det istället som att tränaren förlänger sitt avtal med klubben. Han stannar till 2018, uppger Football Italia.

Roberto Mancinis vara eller inte vara i Inter har varit ett hett samtalsämne under sommaren. Det uppgavs att Mancini kunde sparkas av klubben eller själv välja att avgå, då tränaren påstås ha bråkat med klubbens ledning. Nu verkar det istället som att italienaren kommer att stanna i Inter. Enligt Football Italia ska klubben ha erbjudit Mancini ett nytt kontrakt, som gäller till 2018. Det är ett år längre än tränarens nuvarande avtal med föreningen.

Nyckelspelarna stannar?

Dessutom ska klubbledningen på San Siro ha lovat sin tränare att man inte kommer att sälja några av sina nyckelspelare under sommaren. Därmed talar det mesta för att exempelvis Mauro Icardi och Ivan Perisic blir kvar i Inter. Detta innebär att andra lag förmodligen kan ge upp hoppet om att värva spelarna. Bland annat har Mauro Icardis agent varit i samtal med Arsenal, och även Napoli ska kunna tänka sig att plocka in anfallaren. Angående Perisic så har de flesta ryktena handlat om en transfer till Barcelona.

Samtidigt kan Mancini även välja att förstärka den nuvarande truppen. Flera spelare kan vara på väg till Inter. Det har till exempel spekulerats om att man är på jakt efter Erik Lamela.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply