Uppgifter: PSG förbereder bud på Mauro Icardi

Uppgifter: PSG förbereder bud på Mauro Icardi

Anfallaren är opopulär för tillfället

Inter Milans lagkapten och stjärnanfallare Mauro Icardi har hamnat i onåd med klubbens ultras som nu kräver att anfallaren säljs, något som Paris Saint-Germain ser som ett ypperligt tillfälle att lägga ett bud i januari på argentinaren.

Inter Milans stjärnanfallare Mauro Icardi, som även är lagkapten för det italienska topplaget, har hamnat i onåd med klubbens supportrar, framförallt klubbens ultras, som är de mer extrema supportrarna som håller till i kurvan. Detta då han i sin nya självbiografi kommenterat på dem, vilket inte togs emot alltför väl. Därför kräver supportrarna nu att klubben säljer anfallaren, något som inte skulle vara alltför svårt då många klubbar ute i Europa är mycket intresserade av 23åringens tjänster. Framförallt Arsenal och Napoli rapporteras vara väldigt intresserade av argentinarens signatur.

Nu rapporterar franska Le 10 Sport att en annan gigantisk europeisk toppklubb gett sig in i leken på den argentinske anfallaren, nämligen det franska mästarlaget Paris Saint-Germain. Enligt källan skall klubben överväga att lägga ett bud i januari när transferfönstret öppnar igen.

Icardi hade precis förlängt sitt kontrakt med den italienska storklubben och hade skrivit under på att stanna med Nerazzuri till juni 2021, någonting som inte längre ser alltför aktuellt ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply