Uppgifter: Inter villiga att betala för att värva Lionel Messi

Uppgifter: Inter villiga att betala för att värva Lionel Messi
bet365

Nya ägarna villiga att betala

Inter Milans nya ägare, kinesiska Suning Sports, är redo att betala vad som krävs för att kunna värva Lionel Messi från FC Barcelona, och även erbjuda honom en saftig lön, i hopp om att kunna förbättra klubbens svaga ställning i Serie A.

I somras blev kinesiska Suning Sports köp av Inter Milan klart, men de nya ägarna har åtnjutit en dålig start på säsongen. För närvarande ligger klubben på en sjundeplats, vilket inte är allt för dåligt men de nya ägarna har drömmar om framgång och pokaler, och för att uppnå detta är de intresserade av att värva in nya spelare som kan förstärka truppen.

Enligt den engelska tidningen The Sun skall FC Barcelonas stjärnanfallare Lionel Messi vara på kartan hos de kinesiska ägarna. Enligt uppgifter skall de nya ägarna vara beredda att betala vad som krävs för att den argentinske stjärnan skall komma till Italien. Det är inte heller första gången som Inter gör ett seriöst försök att värva anfallaren, som har spenderat hela sin karriär i den spanska storklubben.

Faktum är att Inter 2006 skrev ett ”för-kontrakt” med den argentinska anfallaren om en möjlig flytt, som dessvärre inte blev av för Inters del. För detta Barcelona-presidenten Joan Laporta bekräftar att Inter kom för att värva anfallaren.

– När jag var president fick vi många erbjudanden för Messi från klubbar, Inter inkluderat, klubbar som var villiga att betala hans utköpsklausul, sade Laporta.

Det återstår att se huruvida Inter och deras nya ägare har möjlighet att erbjuda Messi tillräckligt mycket pengar för en eventuell flytt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply