Uppgifter: Inter i samtal med Gianfranco Zola

Uppgifter: Inter i samtal med Gianfranco Zola

Före detta Chelsea-tränaren nytt namn på listan

Ett nytt namn har lagts till på Inters lista över tränarkandidater. Sky Sports Italia uppger att klubben idag håller ett möte med Gianfranco Zola. Än är det dock oklart vilken roll italienaren är tänkt att få i klubben.

Tidigare under lördagen skrev vi på Silly Season Sverige om att en viss Jose Mourinho är på Inters radar över tränare – men först till nästa säsong. Milano-klubben är därför fortfarande på jakt efter en tränare som kan ersätta sparkade Frank de Boer inom kort varsel. Flera namn har rapporterats finnas på Inters lista, och nu verkar ytterligare ett namn ha adderats till den. Enligt Sky Sports Italia håller klubbens kinesiska ägare, Suning Group, idag ett möte med Gianfranco Zola.

Förste- eller andretränare?

Den före detta Chelsea-stjärnan har varit klubblös sedan han lämnade den qatariska klubben Al-Arabi tidigare under året. Italienaren, som tidigare tränat West Ham, Watford, Cagliari och Italiens U16-lag, ses nu som den främsta kandidaten till jobbet tillsammans med Villareals före detta succétränare Marcelino
Marca uppgav igår dock att Marcelino vill ha en italiensk andrettränare under sig, vilket skulle kunna bli en roll för Zola som hittills inte har haft en särskilt lyckad tränarkarriär.

Guus Hiddink aktuell

Inter sparkade för ett par dagar sedan Frank de Boer efter sju förluster på de inledande 14 matcherna, samt en tolfteplats i Serie A. Utöver Gianfranco Zola och Marcelino har även tränare som Vitor Pereira och Guus Hiddink rapporterats vara kandidater till jobbet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply