Serie A-duon Juventus och Inter rycker i Alexis Sanchez

bet365

Serie A-klubbarna vill ha Arsenal-stjärnan Sanchez

Alexis Sanchez är på väg bort från Arsenal, i alla fall om man ska tro den italienska tidningen Corriere dello Sport som nu menar på att chilenaren är nära en övergång till Serie A, där två klubbar visar intresse för anfallaren.

Alexis Sanchez dagar i Arsenal kan snart vara räknade. Det har sedan i början av den här säsongen ryktats om att han skulle vara på väg bort

– Han (Alexis Sanchez) kom hit för att vinna titlar, och efter snart tre säsongen i klubben kan jag förstå om han är missnöjd, säger en anonym källa inom Arsenal till den engelska sajten Sky Sports.

Kan gå till Serie A

  • Arsenal löner 2016/17

Paris Saint-German har försökt erbjuda den 28-årige chilenaren en monsterlön i Ligue 1, något han dock inte verkar vara intresserad av. Även Barcelona sägs vilja ha en ersättare bakom Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez, men Arsenal-anfallaren är inte intresserad av att agera back-up. Då kan han hamna i Italien.

För enligt den italienska tidningen  Corriere dello Sport ska både Juventus och Inter ha gjort seriösa anspel på den chilenska storstjärnan. Juventus riskerar att tappa båda sin superstjärnor på topp, vilket gör att de kan vara i behov av en duktig anfallare redan till sommaren medan Inter fortsätter att ruska upp för att nå tillbaka till de var på för några år sedan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply