Marcelo Brozovic av intresse för Chelsea och Arsenal

Marcelo Brozovic av intresse för Chelsea och Arsenal

Spelaren sägs vara fri att lämna

Marcelo Brozovic har varit av intresse för Londonklubbarna Chelsea och Arsenal sedan en tid tillbaka, nu rapporteras han vara fri att lämna sin klubb Inter Milan säger spelarens agent och sätter igång storklubbarnas alarmklockor.

Den kroatiske mittfältaren Marcelo Brozovic spelar på mittfältet för Inter Milan. Han kom till klubben 2016 men var säsongen innan utlånad till den italienska storklubben från dåvarande klubben Dinamo Zagreb. Under förra säsongen spelade han sammanlagt 47 matcher för Inter, varav 36 var ligamatcher, och det blev under den tiden åtta mål gjorda. Brozovic används vanligtvis som en mittfältare som löper från box till box, men är flexibel och kan användas på flertalet positioner, vilket gör honom väldigt nyttig att ha i ett lag. Flertalet stora klubbar sägs vara intresserade av kroatens underskrift och bland annat Londonrivalerna Chelsea och Arsenal sägs ha ett stort intresse i mittfältaren.

Nu skriver Metro att spelarens agent, Miroslav Bicanic, har avslöjat att Brozovic är fri att lämna Inter Milan i sommar. Mittfältaren skall ha fått höra att han är till salu, från Serie A-klubben, detta trots hans fina insatser under förra säsongen.

– Marcelo skall ses på som en spelare som är på marknaden och därmed till salu, sade Bicanic.

– Han är en fantastisk spelare och ett jättebra proffs som uppför sig som i Inter. Men han skulle självklart göra detsamma i vilken annan klubb som helst. Vi får se de kommande dagarna, för tillfället kan jag inte tillägga någonting annat, avslutade Bicanic.

23åringen är även av intresse för Juventus men Inter sägs vara sugna på att sälja spelaren utomlands, med Arsenal och Chelsea båda väldigt intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply