Joao Mario och Gabigol klara för Inter?

bet365
Joao Mario och Gabigol klara för Inter?

Duon ryktas vara överrens med klubben

En av sommarens transfersagor har innehållit den brasilianske anfallaren Gabriel Barbosa, känd som Gabigol, som har fått erbjudanden från många toppklubbar runt om Europa efter en fantastisk OS-insats, men som nu sägs ha bestämt sig för Inter och även Sportings Joao Mario sägs vara klar för klubben.

Gabriel Barbosa, eller Gabigol som han kallas, har under en längre tid haft ögonen på sig från många av de största europeiska fotbollsklubbarna och efter en väldigt stark insats i OS på hemmaplan har hans värde stigit i höjden. Gabigol var en del av Brasiliens OS-trupp och han kom att bli en viktig spelare som, bredvid Neymar, gjorde två mål som bidrog till att ta Brasilien hela vägen till OS-final där de slog tyskarna på straffar. Efter OS-finalen gjorde han klart att han ville ha lite tid för att fira med sin familj och tänka över sina alternativ, med flertalet Premier Leagueklubbar, Barcelona samt en del italienska klubbar som alla vill värva 19åringen.

Joao Mario är en mittfältare i Sporting Lissabon och den portugisiske mittfältaren har sedan ett tag tillbaka ryktats vara på väg bort från klubben. Mario växte upp i Sporting och har spelat där hela sin karriär, men det kan vara dags för 23åringen att prova någonting nytt.

Nu rapporterar Football-Italia att de båda spelarna skall vara klara för klubben och är på väg till Inter för att göra sina medicinska undersökningar, något som skulle bli ett dramatiskt avslut för Nerazzursis transfermarknadskampanj. Mario är värderad till 45 miljoner euro medans Gabigol värderas till 25 miljoner euro, vilket gör att den totala kostnaden landar på 70 miljoner euro investerat enbart på dessa två spelare.

Båda spelarna förväntas landa under fredagen ungefär samtidigt och genomgå sina medicinska undersökningar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply