Uppgifter: Chelsea håller ögonen på Atalantas Andrea Conti

Uppgifter: Chelsea håller ögonen på Atalantas Andrea Conti
bet365

Den unge högerbacken har väckt Chelseas intresse

Chelsea ryktas hålla ögonen på Atalantas lovande högerback Andrea Conti, som gjorde mål mot Crotona i klubbens senaste match, och sägs vara beredda att komma med ett bud på försvararen som imponerade på Londonklubbens scouter.

Chelsea har länge varit på jakt efter nya spelare att förstärka sin trupp med. Bland annat har de haft ögonen på den defensive mittfältaren Franck Kessie under en längre tid, som spelar i Atalanta. Men under Serie A-klubbens möte mot Crotone i helgen var det inte Kessie som de hade under uppsikt, utan ivorianens kollega, högerbacken Andrea Conti, som var matchens ende målgörare.

Den italienske försvarstalangen Conti har imponerat tillsammans med Atalanta, som har gjort ett otroligt hopp i tabellen och ligger femma i Serie A för tillfället, på delad poäng med fyran Inter Milan. Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Sun har Chelsea haft uppsikt på 22-åringen under mer än ett tillfälle under säsongens gång, och Antonio Conte och co. har tydligen imponerats av vad de sett, då de ryktas förbereda ett bud på försvararen. Conte vill bygga ett starkare lag och en del av det består i att förstärka försvaret, där han visualiserar Conti som en viktig del.

Rykten säger att Conti kommer att vara tillgänglig för 12,8 miljoner pund och den unge talangen, som har blivit en startspelare i Atalanta under säsongen, skulle kunna hamna på Chelseas lönelista till sommaren om Conte får som han vill.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply