Franck Kessie jagas av Arsenal och Chelsea

Franck Kessie jagas av Arsenal och Chelsea

Även Tottenham och Liverpool ryktas vara på

Atalantas lovande mittfätlare Franck Kessie är enbart 19 år gammal men har redan väckt intresse hos flera av Premier League-giganterna likt Chelsea och Arsenal, såväl som hos ligakonkurrenterna Juventus.

Franck Kessie är en mycket het mittfältare på transfermarknaden just nu och många jagar den unge spelaren. Serie A-mittfältaren Kessie började spela i Atalantas U19-lag då han blev utlånad från det ivorianska laget Stella Club i januari 2015, och har sedan dess spelat för den italienska klubben. Under förra säsongen var han även utlånad till AC Cesena, som spelar i Serie B, där han fick mycket speltid och lyckades skicka in sex mål, innan han i somras blev tillbaka-hämtad bara för att slängas in i Atalantas a-lag, där han hittills gjort 14 matcher och sex mål.

Många är de som har kopplats ihop med den unge talangen, och många Premier League lag skall enligt uppgifter från den engelska tidningen The Daily Star vara intresserade av att värva ynglingen. Bland annat sägs det att Londonklubbarna Arsenal, Chelsea och nu senast Tottenham alla skall vara mycket intresserade av Kessie. Chelsea skall ha varit i kontakt med representanter till mittfältaren gällande en eventuell värvning i januari, och Tottenhams tränare Pochettino sägs också kunna spendera pengar i vinter för att satsa på ligan och turneringar.

Som en bubblare skriver Football-Italia att även Liverpool sägs ha ett intresse, och Juventus har sedan tidigare fastställt att de är intresserade av mittfältarens tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply