Liverpool ansluter i jakten på Kostas Manolas

Liverpool ansluter till jakten på Kostas Manolas

Manchester United och Arsenal också intresserade

Enligt uppgifter till engelsk media skall Liverpool vara intresserade av att värva Romas mittback Kostas Manolas, som sedan tidigare jagas av bland annat Manchester United och Arsenal och som med all förmodan kommer att flytta till sommaren.

Det är den engelska tidningen the Daily Star som skriver att Liverpool skall ha anslutit till horden av intresserade klubbar som vill värva Romas Kostas Manolas. Den grekiske mittbacken har fått mycket uppmärksamhet under det senaste året, efter fina prestationer, och detta skall Liverpool nu ha uppmärksammat. Anfield-klubben skall ha skickat scouter för att kolla på Manolas Europa League-match mot Lyon, där Roma lyckades vinna med 2-1 men dessvärre åkte ut då de hade ett sämre resultat från det första mötet i bagaget.

Trots att de åkte ur den internationella turneringen skall Liverpool-scouterna ha blivit imponerade av vad de såg och Manolas skall ha övertygat om att han är värd att värva. Den 25-årige mittbacken har två år kvar på sitt kontrakt i den italienska huvudstaden, men chansen är stor att han kommer att lämna Stadio Olimpico till sommaren.

Lämnar Manolas finns det väldigt många intresserade klubbar. Som tidigare nämnt har Premier League-konkurrenterna Manchester United och Arsenal visat intresse för försvararen, såväl som Liverpools lokala konkurrenter Everton.

Jürgen Klopp skulle verkligen kunna behöva Manolas på Liverpools lönelista, med ett mycket skakigt försvar som han behöver styra upp så fort som möjligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply