Francesco Totti vill bli tränare i Roma

Francesco Totti vill bli tränare i Roma

Men attityden kan vara ett problem

Roma-legendaren Francesco Totti fyllde precis 40 år och har ett kontrakt som går ut i slutet av säsongen och anfallaren är inte säker på huruvida han kommer att fortsätta spela men kan tänka sig en karriär som tränare härnäst.

Det italienska laget Roma har en ikonisk spelare i anfallaren och lagkaptenen Francesco Totti som vid 40 års ålder fortfarande spelar konsekvent i Italiens högsta liga Serie A. Anfallaren är känd över hela världen på grund av hans band med sin klubb och det utbyte av lojalitet de båda parterna emellan. Totti sitter nu på ett kontrakt som kommer att gå ut efter säsongen 2016/2017 och anfallaren själv är inte säker på huruvida han kommer att dra sig tillbaka från den professionella fotbollen eller om han kommer att stanna en säsong till.

Totti har fortfarande en del viktiga beslut att fatta angående sin framtid men ser även en tränarkarriär som en möjlighet vid någon punkt i livet.

– Jag vet inte hur framtiden ser ut, men jag vet att det kommer vara något att njuta av, sade Totti till Corrierre dello Sport.

– En del av mig skulle vilja börja träna. Men jag tänker inte på det för mycket än, för jag att det kanske inte kommer att bli enkel att hantera en grupp spelare med min karaktär, fortsatte Totti.

– Men jag ser alla mina gamla lagkamrater som börjar karriärer som tränare. Jag vet att någonting kan komma att hända efter ett tag, för alla verkar vilja vara tränare. Något kan utlösa förändringar i mig själv också. Jag kan säga dig att min karaktär kommer också att ändra sig någon gång.

– Jag vet faktiskt inte än vad som kommer att hända i framtiden, men jag hoppas att alltid få vara del av Roma. Det är min önskan. Jag vill hjälpa klubben där jag har spenderat den mesta delen av mitt liv. Jag skulle vara riktigt lycklig om jag kunde hjälpa klubben på något sätt, avslutade Totti.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply