Uppgifter: Marouane Fellaini slutför Milan-transfer

Uppgifter: Marouane Fellaini slutför Milan-transfer

Fellaini på plats i Milan

Det har under en längre tid ryktats om att Marouane Fellaini kan komma att lämna Manchester United, efter att mittfältaren har fått extremt dåligt med speltid och blivit utfryst ur laget, med både Inter Milan och AC Milan intresserade och en trolig destination efter att mittfältaren skymtats i staden.

Manchester United-mittfältaren Marouane Fellaini har spelat i klubben sedan 2013 då han anlände från Everton och har sedan dess varit något av en udda fågel i laget, som ibland har presterat på absolut toppnivå och ibland sjunkit som en sten. Under José Mourinho har det inte blivit särdeles mycket spel och de senaste två månaderna har belgaren knappt fått spela någonting. Detta har lett till att rykten har uppkommit om att mittfältaren kan komma att lämna, med flertalet storklubbar intresserade.

Däribland sägs stadsrivalerna Inter Milan och AC Milan båda vara extremt intresserade av mittfältaren, och de senaste rapporterna i Storbritannien, via TMW, rapporterar att mittfältaren har blivit sedd i Milan, något som enbart har rört upp än mer ryktesspridning. Manchester United-fansen har varit något upprörda med Fellaini, men i Uniteds senaste match mot West Brom fick Fellaini mottaga varma applåder från fansen då han byttes in.

– Fansen är fantastiska. De hade bara en impulsiv reaktion på Marouanes naiva reaktion (då han gav iväg en onödig och sen straff till Everton) men de vet att Marouane är en kille som ger absolut allt. I omklädningsrummet älskar spelarna honom och det är viktigt för honom att få den bra känslan att veta att fansen står bakom honom, sade Mourinho via The Sun.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply