Uppgifter: Lucas Ocampos genomgår medicinsk undersökning hos AC Milan

Uppgifter: Lucas Ocampos genomgår medicinsk undersökning hos AC Milan
bet365

Ser ut att vara klar för Milan

Lucas Ocampos kan komma att lämna Genoa efter enbart en halv säsong utlånad från franska Marseille, och istället ansluta till AC Milan på en permanent deal, vilket skulle se yttern stanna kvar i Serie A.

Olympique Marseilles vänsterytter Lucas Ocampos ser ut att bli allt mer och mer klar för AC Milan, detta rapporterar TMW. Den offensive mittfältaren är för närvarande utlånad till Genoa, som även dem spelar i Serie A, men efter enbart en halv säsong i klubben skall Milan ha fått upp ett seriöst intresse för anfallaren och de sägs vara beredda att hugga innan transferfönstret stänger under morgondagen, den 31 januari.

Den argentinske anfallaren har tidigare ägts av Monaco, och var först utlånad till Marseille, innan han såldes till den franska storklubben. Väl där har det inte gått så bra, och det ledde till att han blev ivägskickad till Serie A och Genoa, men väl där har han inte slagit igenom på riktigt. Den blott 22-årige yttern har dock fortfarande tid på sig att kunna göra ett intryck. Enligt rapporter skall han ändå ha imponerat, då han uppges vara på läkarundersökning hos Milan just nu. Det är fortfarande Olympique Marseille som äger spelaren, med en återköpsklausul inbakad, och den kommer att lämnas över till Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply