Uppgifter: Chelsea budar på Milans Alessio Romagnoli

Uppgifter: Chelsea budar på Milans Alessio Romagnoli

Den unge mittbacken är talangfull

Chelsea är intresserade av att förstärka sitt försvar och håller ögonen på flertalet försvarare, nu sägs de dessutom ha lagt ett bud på AC Milans lovande mittback Alessio Romagnoli som enbart är 21 år gammal.

Chelsea har, efter förra årets fiasko i den engelska ligan då de placerade sig på en tiondeplats och därmed inte kvalificerade sig till några europeiska turneringar, beslutat sig för att förnya i truppen. Nye tränaren Antonio Conte har fått träna truppen och se vad det är han vill ha gjort, med inköpen av N’Golo Kanté från Premier Leaguevinnarna Leicester City och Michy Batshuayi från Marseille de mest spektakulära. Därtill verkar han ha lyckats få fart på spelare som Eden Hazard och Diego Costa, vilket naturligtvis är guld värt.

På defensiven finns det däremot fortfarande en del frågetecken och Londonklubben har kopplats ihop med flertalet duktiga försvarare under transferfönstrets gång. De senaste rapporterna från Sky Sport säger nu att Chelsea skall ha lagt ett bud på 30 miljoner pund på AC Milans mittback Alessio Romagnoli för att försöka lyckas få över den unge och mycket talangfulle försvararen till Stamford Bridge.

Den 21årige mittbacken kom till Rossoneri från AS Roma i en affär värd 21,5 miljoner pund hösten 2014 och det sägs att han inte kommer vara jätteintresserad av att lämna Serie A-jättarna, trots att Antonio Conte skall vara en stor beundrare av försvararen. Det skall även ligga i Milans intresse att behålla den unge försvararen, som är väldigt lovande. Chelsea har även ögonen på andra försvarare i den italienska ligan, i Napolistjärnan Koulibaly samt Torinoförsvararen Maksimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply