Officiellt: Mihajlovic tar över Milan

bet365

Milan presenterar Sinisa Mihajlovic som deras nye tränare

Bara dryga timmen efter att Filippo Inzaghi fått sparken från Milan presenterar den italienska klubben hans ersättare. Det blir som väntat den förre Sampdoria-tränaren Sinisa Mihajlovic som tar över Milano-klubben. Serben har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger. 

Det går fort mellan varven. Bara dryga timmen efter Milans pressmeddelande att de valt att sparka Filippo Inzaghi från tränarbänken är nu hans ersättare presenterad. Och det blir som väntat den förre Sampdoria-tränaren Sinisa Mihajlovic som tar över Milan. Det bekräftar Milan på deras officiella hemsida. Den 46-årige serben har skrivit på ett kontrakt till och med den 30:e Juni, 2017.

Fruktad frisparksfot

Tidigare har 46-åringen basat över Bologna, Catania, Fiorentina, det serbiska landslaget och nu senast alltså Sampdoria. Han har hittills 146 Serie A-matcher på meritlistan från tränarbänken bakom sig. Mihajlovic har även ett förflutet som spelare i Serie A där han representerade klubbar som Lazio, Roma och Inter. Under hans aktiva tid som fotbollsspelare var han känd för sin fruktade frisparksfot och han innehar även rekordet i Serie A på flest gjorda frisparksmål, med 28 frisparksmål under sina 14 säsonger i den italienska högstaligan.

”Välkommen och lycka till tränare” skriver Milan på sin hemsida.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply