bet365

Milan scoutar Real Madrids Mateo Kovacic – planerar bud i januari

Kan gå till rivalen efter två säsonger

För två år sedan spelade Real Madrids Mateo Kovacic i Inter. Nu ryktas det att lokalkonkurrenten AC Milan scoutar honom för att inom en snar framtid försöka värva mittfältaren.

Serie A-laget Milan genomgår just nu förändringar. Milano-gänget ligger just nu trea i serien och ser för första gången på flera säsonger ut att ha ett starkt lag nog att slåss om Champions League-platserna. Dock kommer man försöka göra det genom fler värvningar till klubben.

Det har tidigare ryktats om att både Milan och Inter gör upp om att signera Liverpools mittfältaren Mamadou Sakho, då fransmannen uppges vara besviken över sin tillvara i Merseyside-klubben. Nu kommer även uppgifter om att tabelltrean vill sno åt sig en gammal Inter-spelare.

Scoutar 22-åringen

Det är Real Madrids Mateo Kovacic som hamnat på Milans radar. 22-åringen, som är född i Österrike men representerar Kroatien, sågs som en av världens största talanger när han lämnade Inter för nästan två säsonger sedan, men nu är han i starkt behov av speltid.

För i Real Madrid har det varierat rejält och den kroatiske landslagsmannen har haft det tufft att slå sig in i Madrid-laget där redan väletablerade spelare som Toni Kroos och Luka Modric har givna startplatser. Enligt den italienska tidningen La Repubblica scoutar just nu Milan Kovacic och de planerar att redan i januari lägga ett bud på mittfältarens vars kontrakt med ”los blancos” går ut 2021.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply