bet365

AC Milan vill byta Carlos Bacca mot Cesc Fabregas

AC Milan vill byta Carlos Bacca mot Cesc Fabregas

Antonio Conte vill ha Carlos Bacca

Enligt rapporter i media kan en bytesaffär vara på gång mellan Chelsea och AC Milan, då den italienska klubben vill sälja Bacca men går enbart med på en försäljning om de får Cesc Fabregas i retur, som annars är för dyr för den italienska klubben.

AC Milan kan komma att samarbeta med Chelsea för att få igenom en bytesaffär som gör att Cesc Fabregas går till Milan och Carlos Bacca går till Chelsea skriver den engelska tidningen The Daily Express. Det har under sommaren talats om att den colombianske anfallsstjärnan Carlos Bacca kan komma att lämna Milan, trots att han anlände från Sevilla förra säsongen, och bland annat West Ham, Chelsea och även Arsenal kopplades ihop med anfallaren. I slutändan blev det dock ingen affär och colombianen stannade i klubben, medans Chelsea tog in Marseilles anfallare Michy Batshuayi istället.

Men Milan, som är lite oroliga att den colombianske anfallaren är öppen för att lämna klubben, vill se till att få någonting för det och sägs därför hålla på och jobba med att komma fram till en bra deal i förhandlingar med Chelsea, då den italienska klubben är intresserade av Fabregas och hans tjänster.

Milan skall enligt rapporter inte ha råd att enbart köpa anfallaren då Chelsea har satt ett för högt pris på hans huvud, utan har accepterat det faktum att de måste ge sig på ett byte, då de heller inte är redo att sälja Bacca rätt upp och ner, utan att få någonting i utbyte. Därför kan en bytesdeal vara den rätta vägen att gå och de båda klubbarna sägs vara på goda termer med varandra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply