AC Milan är efter Pierre-Emerick Aubameyang och Keita Balde

AC Milan är efter Pierre-Emerick Aubameyang och Keita Balde

Italienska klubben vill slå på stort

AC Milan storsatsar på nytt och rapporteras vara intresserade av att värva Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang och Lazios Keita Balde i ett försök att förstärka deras anfall ytterligare.

AC Milan är på tårna när det gäller värvningar. Deras stjärnmålvakt Gianluigi Donnarumma ryktas vara på väg bort då den blott 18-årige målvakten har dragit till sig uppmärksamhet efter sina prestationer för den italienska klubben. Därtill tog de in Evertons lovande mittfältare Gerard Deulofeu på lån för resten av säsongen, där han hittills har gjort ett mål och en assist, vilket är mer än vad han mäktade med i Everton under första halvan av säsongen.

Men Milan är intresserade av att stärka anfallet på topp, och är beredda på att satsa för att göra det verklighet. Enligt Goal skall Milan vara mycket intresserade av att värva Borussia Dortmunds anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang, som hittills har levererat 19 mål på 20 Bundesligamatcher, och den 21-årige vänsteryttern Keita Balde från italienska Lazio, som har bidragit med sju stycken mål och tre assist under säsongens lopp.

Aubameyang har länge talat om att han kommer att lämna den tyska storklubben, och Real Madrid har länge varit på tal för anfallaren, men nu kan Milan komma och utmana om den platsen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply