Italien favoriter i playoff-mötet med Sverige på fredag

Italien favoriter i playoff-mötet med Sverige på fredag

Sverige Italien i playoff VM 2018

Enligt spelbolagen är Italien favoriter att vinna det kommande mötet mot Sverige. Att lägga sitt bet på blågult är dock inte helt fel med tanke på de fina oddsen som spelbolagen erbjuder.

Om endast ett par dagar spelar Sverige mot Italien i playoff till VM 2018. Det första mötet spelas på Friends Arena medan returen avgörs i Italien. Efter att ha gjort ett bra gruppspel där man bland annat slog Frankrike och spelade oavgjort mot Holland tog man vidare sig till playoff genom att hamna tvåa i kvalgruppen, detta bakom Frankrike som knep direktplatsen. Det kunde blivit en lättare playoff-motståndare för Sverige men då man lottades mot Gli Azzurri är det bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa man kan för att försöka ta sig till VM i Ryssland 2018.

Det är ingen större överraskning att det är Italien som är favoriter att vinna både det första mötet som spelas på Friends Arena och dubbelmötet. Man har nämligen inte missat ett VM sedan 1958 och frågan är om Sverige kan förstöra festen för italienarna 50 år senare.

INFO: Vinn resa till Fotbolls-VM 2018 i Ryssland

Italien favoriter i playoff-mötet med Sverige på fredag

Spelbolagens odds – så vinner du på Sverige – Italien i playoff

Italien är favoriter om man blickar på vad olika spelbolag och bettingsidor tror om matchen. Även fast Italien spelar på bortaplan, mot ett hemmastarkt Sverige, är oddsen till stövellandets fördel. Tittar vi på odds på Sverige Italien och är det 2.45 gångerna pengarna på att Italien vinner. En svensk vinst ger dig 3.00 och ett oavgjort resultat på Friends Arena betalar ut 3.25, odds som är bra med tanke på att Italien är storfavoriter.

Det är inte att leta efter spelbolag med bäst odds när det kommer till att spela på Sverige – Italien. Det går även att få fram några riktigt bra oddsbonusarbettingbolagen tagit fram flera erbjudanden och kampanjer på matchen!

Det finns även riskfria spel och gratisspel på livebetting att ta del av hos bland annat Betsson och Nordicbet.

Italien favoriter i playoff-mötet med Sverige på fredag

SPELA HOS UNIBET! SPELA HOS BET365! BRA BONUS + GRATISSPEL BRA BONUS + GRATISSPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 spelkrediter i bonus + 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ dubbel vinst   +200 kr i gratisspel  
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Leo Vegas Bonus Sport  Erbjudanden spelbolag? Freebets & gratisspel erbjudande Sverige - Italien 2017!
SPELA HÄR! SPELA HÄR! SPELA HÄR! SPELA HÄR!

För dig som undrar vilken tid Sverige – Italien och vilken kanal Sverige-Italien så är det Kanal 5 och Dplay kl. 20:45, sändningsstart 19:00. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Playoff VM 2018. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat anfallarna Marcus Berg och Ola Toivonen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Kolla på Speltips Sverige Italienodds Sverige – Italien vinnare och Sverige-Italien startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Sverige-Italien.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply