Islänningen bekräftar: ”Hammarby intresserade”

bet365

Hammarby vill fortsätta i sitt isländska spår

Islänningarna Ögmundur Kristinsson och Birkir Már Sævarsson kan få en ny landsman i Hammarby. Emil Pálsson bekräftar att den allsvenska klubben är intresserade av honom.

Hammarby sägs vara på jakt efter en offensiv mittfältare och överst på önskelistan ska FH Hafnarfjördurs Emil Pálsson vara. Nu bekräftar 22-åringen i en intervju till tidningen Morgunbladid att den allsvenska klubben har visat intresse för honom samt att det förs diskussioner mellan klubbarna.

– Det finns egentligen inget att säga om det, men de (Hammarby) är intresserade och det är lite diskussioner som pågår, säger Pálsson till den isländska tidningen.

Pálsson, som representerat det isländska landslaget i U17, U19 och U21-nivå, säger att han lockas av Hammarbys intresse.

– Helt klart. Det är en väldigt trevlig klubb och jag skulle naturligtvis överväga en flytt om den situationen dyker upp, säger han i intervjun till tidningen.

Emil Pálsson har kontrakt med FH Hafnarfjördur till 2017. Denna säsongen gjorde han sju mål på 21 matcher när hans klubb tog hem guldet i den isländska högstaligan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply