Island skrällde mot Holland

Det går bra för Lars Lagerbäcks Island. Under måndagskvällen tog man tre nya poäng i grupp A när man slog Holland hemma på Laugardalsvöllur i Reykjavik. Gylfi Sigurðsson gav islänningarna ledningen efter en straff i den tionde minuten som han fint planerade till höger om målvakten. Men det var inte slut här. Sigurðsson skulle även göra 2-0, detta med fyra minuter kvar av den första halvleken. Målet kom efter en tilltrasslad situation som uppstod efter en hörna. Sigurðsson stod på rätt plats vid rätt tillfälle och kunde trycka in bollen i nättaket.

Holland lyckades inte få hål på islänningarna som nu har nio poäng efter tre matcher och leder gruppen tillsammans med Tjeckien som har lika många poäng.