Islam Slimani jagad av Arsenal

Arsenal kan ha sett ut sin drömanfallare i Islam Slimani

Islam Slimani är en av den portugisiska ligans absolut bästa anfallare och med sin enorma fysik skapar han oreda i de flesta försvaren. Arsenal kan bli algerierns nästa klubbadress då de är ute efter en anfallare.

Det var i VM 2014 som Algeriet gjorde en väldigt fin turnering och överraskade de flesta. En av deras största stjärnor då hette Islam Slimani. Den väldige centertanken var med sin tyngd, energi och frenesi en jobbig sak att hantera för försvararna. På den vägen har han också fortsatt för sitt Sporting Lissabon hemma i Portugal.

Arsenal har varit ute efter en ordentlig anfallare i flera år. Denna sommaren har det pratats om Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Mario Götze och Lucianio Vietto. Inget namn har ännu skrivit på. Nu menar Daily Star att Slimani är Arsenals huvudspår i jaken på en högklassig anfallare.

Kostar drygt 250 miljoner

Om Arsenal ska få loss 28-åringen så krävs det ett bud på drygt 250 miljoner kronor menar Daily Star. Leicester har även dem visat intresse för Slimani, men det ryktet har svalnat av.

Slimani gjorde 31 mål förra säsongen och 6 assist i alla tävlingar. Han kostade Sporting Lissabon en halv miljon kronor när han värvades 2012.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365