Isco är redo att lämna Real Madrid

Isco är redo att lämna Real Madrid

Anfallaren vill ha mer spelminuter

Det har länge ryktats om att Real Madrids Isco kommer att lämna klubben, då spelminuterna enbart blir färre och färre, och spelaren själv har nu indikerat att en flytt till sommaren står för dörren.

Real Madrid sitter inne på en duktig offensiv mittfältare i Isco, men den numera 24-årige anfallaren har gått flera säsonger utan att kunna knipa åt sig en startplats i Los Blancos. Anfallaren sitter inne på en bra lön, men är med på listan över en av de spelare som tjänade mindre än före detta lagkamraten Martin Ödegaard. Lönen till trots så har anfallaren inte fått göra nog av det han är där för att göra – spela fotboll, och det ser nu ut som att en flytt till sommaren kan bli av skriver den spanska tidningen Marca.

Efter att ha fått spela en full match mot Espanyol i helgen, någonting som inte har hänt sedan i oktober, mot Alavés, där han bidrog med två assist, uttalade sig mittfältaren.

– Jag är lugn med min framtid men jag oroar mig för att få minuter. En spelares karriär är kort, så i slutet av säsongen kommer jag att ha tagit ett beslut för att det är min framtid som det hänger på, sade Isco till beIN Sports.

Manchester City ser ut att vara den troligaste kandidaten för en flytt och redan sommaren 2012 och 2013 var han nära på att värvas av klubben, men då lyckades Zinedine Zidane övertala honom. Nu vet Pep Guardiola att spelaren är redo för att flytta, och City har kapitalet som krävs. Även Tottenham har länge ryktats vara intresserade, men de kan falla på pengafrågan. Även Barcelona har sagts vara ett alternativ men då Real Madrid har en straff-klausul för sådana övergångar kan det hindra en eventuell flytt.

I nästa ligamatch spelar Real Madrid mot Villareal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365