Inter vill skriva kontrakt med Steven Gerrard

Inter vill skriva kontrakt med Steven Gerrard

Steven Gerrard till Serie A?

Enligt The Independent ska Inter vara intresserade av att skriva ett halvårskontrakt med mittfältaren som tidigare under hösten meddelade att han lämnar LA Galaxy.

Många trodde att Steven Gerrard skulle avsluta sin karriär i Liverpool, klubben där han spelat sen sju års ålder. Så blev dock inte fallet och sommaren 2015 stod det klart att legendaren lämnar Liverpool för spel i MLS där LA Galaxy blev klubbadressen. Sedan tidigare står det dock klart att engelsmannen inte kommer fortsätta spela i USA och det har länge spekulerats i var Gerrard kommer hamna efter årsskiftet.

Nu kommer The Independent med uppgifter om att Gerrard kan ansluta till Inter under vinteruppehållet och spela i Milano-klubben under det kommande halvåret. Klubben har precis gått igenom ett tränarbyte och vid en värvning av Gerrard skulle man få in med rutin i truppen.

Att gå till Inter är dock inte det enda alternativet som Steven Gerrard har att välja i januari. Enligt både The Guardian och BBC ska League 1-klubben MK Dons erbjudit Gerrard en position som manager i klubben.

Gabigol kan lämna i vinter

I somras var det dragkamp om brassen Gabriel Barbosa mer känd som Gabigol. Storklubbar runt om i Europa ville då värva spelaren och tillslut blev det Inter som drog det längsta strået då Suning holdings group gick in och betalade transfersumman för den dåvarande Santos-spelaren som kostade 29,5 miljoner euro att köpa loss spelaren som nu ser ut att vara på väg från klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply