bet365
bet365

Inter vill göra sig av med fem spelare

Fem A-lagsspelare kan försvinna från Inter i januari

Transferfönstret har bara varit stängt i drygt en månad men Inter blickar redan framåt. Roberto Mancini vill göra sig av med fem spelare så fort fönstret öppnar igen.

Inter satsade stort i sommar på att nå tillbaka till toppen igen. Spelare som Geoffrey Kondogbia, Miranda, Ivan Perisic, Stevan Jovetic och Martin Montoya plockades in som stora namn. En del av dessa har gjort det bra, och andra nyförvärv har inte visat framfötterna ännu.

Roberto Mancini förfogar över en väldigt stor och bred trupp. Spelare som Martin Montoya, Yuto Nagatomo, Danilo D’Ambrosio och Marcelo Brozovic har fått ingen eller minimal speltid denna säsongen och har det tufft. Mancini har redan bestämt sig för att han vill göra sig av med dessa namn så fort fönstret öppnar.

MISSA INTE: Svenska talanger i England – Viktor Johansson

Går mot storrensning i januari

Enligt Sportmediaset förbereder sig Mancini för att göra sig av med flera spelare och plocka in ett par nya. Spelarna som han vill sälja är Yuto Nagatomo och Danilo D’Ambrosio. Bägge var på väg från klubben i somras, men inga köpare hittades.

Det finns även tre inlånade spelare som Mancini inte vill ha kvar. Martin Montoya, Adem Ljajic och Marcelo Brozovic är alla på lån, men Inters tränare vill att alla ska bryta sina lånekontrakt och lämna klubben snarast.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365