Inter förhandlar med Parmamålvakten

Antonio Mirantes agent i förhandlingar med Inter

31-åringen Antonio Mirante – som för tillfället tillhör det sjunkande skeppet Parma – uppges vara på väg mot en övergång till Inter. Detta efter att hans agent i veckan, enligt Football-italia, påbörjat förhandlingar med Milanoklubben.

Inter är ute efter att förstärka truppen rejält till nästa säsong. Bland annat söker man en ny målvakt, då Samir Handanovic – klubbens nuvarande förstamålvakt – ser ut att lämna klubben i sommar. Ett faktum som gjort Parmamålvakten Antonio Mirante aktuell för en övergång till den italienska giganten.

Mirante: ”Jag är smickrad”

31-årige Mirante, som spelat för Parma sedan 2009, gläds över Inters visade intresse, och ser deras uppmärksamhet som en belöning av allt det hårda arbete han lagt ner under sin karriär. Något 31-åringen klargjort för reportrar flera gånger, enligt Football-italia.

”Jag är smickrad. Det gör mig väldigt stolt att länkas samman med klubbar som Inter, men jag har lovat både mig själv och min agent att jag inte kommer prata om det här förrän transfermarknaden har öppnat på nytt.”

Den 31-årige italienaren har varit med i Serie A länge, då han spenderat hela tolv säsonger i ligan för klubbar som Juventus, Sampdoria, Siena och nu också Parma. Något som givit honom tillräckligt med erfarenhet och rutin för att vara redo att ta nästa steg. Ett steg som enligt Mirante själv kan komma att bli till Inter.

”Inter är en väldigt stor klubb, så vem skull inte vilja gå dit? Jag är sannerligen en ambitiös person, och vill spela för att visa upp vad jag kan, särskilt efter ett år som det gångna. Men vi väntar som sagt några veckor för att diskutera vad som kommer- och inte kommer hända.”

Om Inter och Mirante kan nå en överenskommelse, återstår alltså att se. Något som dock kan fastslås, är att intresset för Antonio Mirante finns från Inter, och att han mycket väl kan bli just den målvakt Milanoklubben väljer att köpa i det uppkommande transferfönstret.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply