Inter försöker värva Lucas Moura

Inter försöker värva Lucas Moura

Inter jagar PSGs spelare

Inter riktar blickarna mot Frankrike. De vill värva Lucas Moura från PSG, uppger Transfermarketweb.

Det kan bli en jobbig sommar för Paris Saint-Germain. Tidigare har det ryktats om att både Marco Verratti och Blaise Matuidi är på väg bort. Nu uppges det att en till spelare kan lämna den franska klubben. Inter försöker värva Lucas Moura från PSG, skriver Transfermarketweb.

Brasilianaren sägs vara till salu för cirka 20 miljoner euro. Det är en summa som Inter är villiga att erbjuda för spelaren.

Det är dock oklart om Moura kommer att flytta till Inter om han väljer att lämna PSG. 24-åringen har flera olika alternativ av klubbar om så blir fallet. Yttern har kopplats ihop med Manchester United och kan även tänka sig att flytta hem till Brasilien.

Fyra år i PSG

Moura har spenderat fyra år i PSG. Han kom till klubben i januari 2013 efter att ha lämnat São Paulo. Under sin tid i Frankrike har spelaren varit med om att vinna Ligue 1 vid fyra tillfällen och Coupe de France vid tre tillfällen.

Andra är på ingång

Samtidigt som MouraVerratti och Matuidi ryktas lämna PSG arbetar föreningen för att ta in nya spelare. Tidigare idag uppgavs det att fransmännen jagar Dele Alli. Dessutom påstås det att klubben vill plocka in Kylian Mbappé.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply