Ingen deadline för Manchester United i jakten på Paul Pogba

Ingen deadline för Manchester United i jakten på Paul Pogba

Mino Raiola har inte satt någon deadline för Manchester United

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har inte satt en deadline för mittfältarens flytt från Juventus till Manchester United. Däremot är alla parter intresserade av att slutföra övergången snabbt. Detta rapporterar Manchester Evening News.

Den franske landslagsmittfältaren Paul Pogba, 23, har onekligen tagit steg framåt sedan flytten från Manchester United till Juventus sommaren 2012. Efter att ha lämnat Old Trafford på en fri transfer för fyra år sedan har 23-åringen vunnit fyra Serie A-titlar i rad och dessutom utvecklats till en av världens bästa mittfältare, vilket har fått den engelska storklubben att ångra sig.

Paul Pogba kan bli världens dyraste fotbollsspelare

Nu vill José Mourinho, den nytillträdde United-managern, göra Pogba till sin fjärde värvning efter Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan. Men fransmannen kommer knappast bli gratis den här gången: brittiska Daily Mail rapporterar att övergångssumman kan komma att landa på hela £106 miljoner (cirka 1,2 miljarder kronor), vilket skulle göra Pogba till världens dyraste fotbollsspelare genom tiderna.

Mittfältsstjärnans agent, Mino Raiola, rapporterades tidigare ha satt en deadline för när övergången skulle vara klar. Något som engelska Manchester Evening News nu går ut och dementerar. Raiola har inte satt en deadline, men ingen av parterna är heller intresserad av att dra ut på transfersagan; de vill ha ett snabbt avslut på affären.

Blaise Matuidi en reservplan

Pogbas landsman Blaise Matuidi, också han en del av den franska EM-truppen som förlorade finalen mot Portugal förra söndagen, är Uniteds reservalternativ om de inte lyckas värva Pogba. Raiola sägs dock vara nöjd med Uniteds erbjudande för Pogba och engelsmännen ser inget hinder i den höga övergångssumman Juventus efterfrågar.

När José Mourinho höll sin första presskonferens som Manchester United-manager bekräftade portugisen att han var ute efter fyra nyförvärv i sommarens transferfönster. Paul Pogba skulle i sådana fall bli den sista pusselbiten i Mourinhos lagbygge inför den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Juventus vill ersätta Pogba med Matic

SE ÄVEN: Mata erbjuds till Juventus mot Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply